top of page
Image by Abdul Zreika

Våra tjänster

Entreprenad & Anläggning

cropped-cropped-garage-scaled-1.jpg

Tomtschakt och grävning inom fiber är en avgörande process för att ansluta hem eller företag till ett fiberoptiskt nätverk. Hos NPSolution tar vi hand om varje steg i denna process för att säkerställa en smidig och pålitlig anslutning till fibernätverket för våra kunder.


Vi har en dedikerad specialistgrupp som noggrant planerar och undersöker marken för att hitta den optimala vägen för kabelföringen från huvudledningen till fastigheten. Vår erfarna personal utför sedan schaktning och grävning med specialutrustning för att minimera störningar på din egendom.
Efter att fiberoptiska kablar har lagts ner återställer vi marken till dess ursprungliga skick så mycket som möjligt för att minimera påverkan på din egendom.

 

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat och säkerställa en pålitlig och stabil anslutning till fibernätverket.

Kom igång idag

Ta reda på mer om våra tjänster

Det är av yttersta vikt att anlita erfarna och kvalificerade yrkespersoner för att utföra tomtschakt och grävning. Kontakta oss på NPSolution för mer information om våra tjänster för tomtschakt och grävning i ditt område. Vi är här för att hjälpa till med din fiberanslutningar!

Blå ränder på vit

Karriär

Vill du vara med och göra skillnad?

I vår ständiga strävan efter framsteg och innovation är vi alltid på jakt efter nya duktiga medarbetare som kan bidra till vårt team. Vi vet att våra framtida prestationer är beroende av de talanger vi rekryterar idag.

bottom of page