top of page
IMG_0391.jpg

Om oss

Vi tror på vikten av att skapa meningsfulla och långvariga relationer med våra kunder och partners. 

Vad tror vi på?

Vi strävar efter att bygga förtroende och engagemang genom att lyssna noggrant på dina behov och erbjuda en personlig och professionell service. Vi är dedikerade till att vara en pålitlig och på lång sikt samarbetspartner för att hjälpa dig att nå dina mål.

Vi förstår vikten av att ta ansvar för vår miljö och strävar efter att erbjuda lösningar som är både ekonomiskt effektiva och miljövänliga. Genom att använda modern teknik och metoder som främjar energieffektivitet och minskar avfall och utsläpp, vill vi vara en del av den hållbara utvecklingen och bidra till en bättre framtid.

Vi förstår att varje kund är unik och har sina egna specifika behov och utmaningar. Därför tror vi på skräddarsydda lösningar som passar just dig. Genom att kombinera vår expertis och erfarenhet med din vision och krav kan vi skapa skräddarsydda lösningar som möter dina förväntningar och ger dig en konkurrensfördel.

På NPSolution tror vi på att göra skillnad genom att skapa meningsfulla relationer, hållbar utveckling och innovativa lösningar. Vi är engagerade i att leverera hög kvalitet, pålitlighet och enastående service för att uppfylla dina behov och överträffa dina förväntningar. Låt oss tillsammans bygga en framgångsrik och hållbar framtid.

Jobba hos oss

Vill du jobba med oss mot en digital och förnybar framtid?

Vi letar alltid efter nya talanger som vill vara med och driva utvecklingen framåt. Vi tror på att ständigt utvecklas och växa som företag, och vi vet att det är våra medarbetares engagemang och kompetens som gör det möjligt.

DSC_0599.JPG
Blå ränder på vit

Historia & Grundare

Om NPSolution

NPSolution startades av Calle Karlsson, Sören Pedersen och Linus Pernum 2017. Efter ett gemensamt projekt insåg vi att våra individuella egenskaper och kompetenser tillsammans skapade ett starkt varumärke. Idag verkar vi över hela Sverige och Norden, och vi är stolta över att ha försett tusentals kunder med en mängd olika tjänster.

 

Vi är övertygade om att hållbarhet och innovation är nyckeln till en bättre framtid. Genom att erbjuda miljövänliga och energieffektiva lösningar hjälper vi våra kunder att minska sin miljöpåverkan och spara kostnader på lång sikt. Vi är dedikerade till att fortsätta växa och utvecklas för att möta framtidens utmaningar och möjligheter.

 

Visionen är densamma nu som då – att hållbarhet och innovation är nyckeln till en bättre framtid.
 

bottom of page